Book your table now with free cancellation.
Menu
Culinary 5 course Gault&Millau lunch
€74
€54
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner voucher code at the reservation form.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €54 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €74. See our terms for more information.
Reserve a table Reserve a tableWhat 355 people say about Wolf Atelier
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Geweldige ervaring, kwaliteit ten top. Leuk team in de keuken geleid door een Belgische chef die van wanten weet en heerlijke hapjes op tafel krijgt. Goed en attente bediening, je ziet dat ze voor een ster gaan en dat verdienen ze ook. We komen zeker terug en bevelen dit restaurant van harte aan.
Wij hadden via restaurant week menu gereserveerd . Wij denken er zit meer in dit restaurant . Gerechtjes ware mooi opgemaakt en smaakte ook heerlijk aan de keuken licht het ook echt niet . Paar tips voor het restaurant zelf :
*Het bestek heeft een hoog camping gehalte ( te goedkoop )
*Te weinig personeel in de be...
Wij hadden via restaurant week menu gereserveerd . Wij denken er zit meer in dit restaurant . Gerechtjes ware mooi opgemaakt en smaakte ook heerlijk aan de keuken licht het ook echt niet . Paar tips voor het restaurant zelf :
*Het bestek heeft een hoog camping gehalte ( te goedkoop )
*Te weinig personeel in de bediening , doen verschrikkelijk hun best maar moeten constant bijna rennen om het iedereen naar het zin te maken die is heel erg onrustig voor de klant .
*Ik had een wijn arrangement van 4 glazen , maar naar het 2 de glas moest ik hier elke keer om vragen
*Verder als je dan mij een glas in schenkt en zegt dit is een Pino grigio en dat was het vind ik wel een hele summiere toelichting
*Dersert kwam niet in de goede volgorde aan onze tafel .
Kortom een goede keuken , maar er moet geïnvesteerd worden in meer fakbekwaam bedienend personeel en wat chiquer bestek .
Echt super gegeten. De wijnen mogen nog wel wat spannender.
Heerlijk gegeten in een prettige bijzondere omgeving
Super lekker gegeten, hele mooie en smaakvolle gerechten! Amuses waren bijzonder!
Enige minpuntje was dat de bediening iets te druk was aan het begin van de avond, later werd dat beter!
Map All restaurants in Amsterdam
About Wolf Atelier
Cuisine: French
Chef Michael Wolf opens Wolf Studio
The highly motivated 31-year-old chef cook Michael Wolf (Oud Sluis ***, Vila Joya ** and Envy) will open officially on June 21, 2015 Atelier Wolf. He does this in a large glass area which rests on a railway bridge dating from 1920, located right next to Central Station of Amsterdam.
Why a 'Atelier'? Michael Wolf will challenge himself every day to create innovative dishes. He strives to surprise his guests again and again, to deliver the optimal dining experience.
Wolf Atelier is light and spacious. The monumental railway bridge has an industrial design and is equipped with 80 high glass windows. This workshop offers a 360 degree view of Amsterdam. Due to the large amount of plants and earth tones has something of an urban garden. The open kitchen and small chef's table ensures that Michael Wolf is in continuous contact with his guests.
The menu contains two main sections. In the 'Gallery' is a selection of Michael Wolf's current signature dishes such as lacquered pork belly with fried langoustines, carrot cream and a sauce of spices. " In the 'Atelier' he experiments, innovates and tests dishes out. After feedback from guests the best dishes remain. These will then be included in the "Gallery".
Michael Wolf; "This workshop is tough and nice metropolitan, the perfect setting to look for perfection. Really everything must be right. Not only is the food and wine, including the ambiance, the music, the service and the cocktails, each telling its own story. I cannot judge whether I have ask too much of myself and my team. All I know is that I dreamed of this moment since I was fifteen to and cannot wait to get started!