Book your table now with free cancellation.
Menu
Culinary 5 course Gault&Millau lunch
€74
€54
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner voucher code at the reservation form.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €54 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €74. See our terms for more information.
Reserve a table Reserve a tableWhat 355 people say about Wolf Atelier
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Perfect experience
Op aanraden van onze zoon gingen we met 6p voor het 15 gangen diner. Wat een culinair feestje is dat. Super tafel met uitzicht op de geoliede machine in de keuken. Ongekende gastvrijheid en service erbovenop geeft het een 9++ met een gouden griffel. Veel personeel per tafel die nauwelijks iets over het hoofd ziet. B...
Read full reviewOp aanraden van onze zoon gingen we met 6p voor het 15 gangen diner. Wat een culinair feestje is dat. Super tafel met uitzicht op de geoliede machine in de keuken. Ongekende gastvrijheid en service erbovenop geeft het een 9++ met een gouden griffel. Veel personeel per tafel die nauwelijks iets over het hoofd ziet. Bijzonder knap. Hidde (naam maar gevraagd) voert de blauwe brigade zeer professioneel aan en is bovendien een kundig sparringpartner als het gaat om de wijnen. Allemaal raak wat echt bijzonder is. Mis deze parel niet collega inwoners van Amsterdam eo en bezoekers van verder weg.
Prachtige locatie, super gastvrije ontvangst (niets moet en alles mag!) en het eten is zalig! Terwijl ik nog zat te denken om een glas rode wijn te bestellen kwam de ober aan de tafel en vroeg of ik misschien bij de laatste gangen een rode wijn wilde; fantastisch!!
Wat een fantastische ervaring. Alles was perfect. Nog nooit zo lekker gegeten en alles eromheen wat betreft bediening en sfeer klopte helemaal.
Wij vierden onze huwelijksverjaardag met een 15-gangenmenu bij Wolf Atelier. Dat bleek een absoluut schot in de roos te zijn. Van de vriendelijke ontvangst, het gemak waarmee kleine aanpassingen mogelijk waren over de leuke locatie tot -uiteraard- het overheerlijke eten. Bijna 4 uur lang leefden wij op een zalig cul...
Read full reviewWij vierden onze huwelijksverjaardag met een 15-gangenmenu bij Wolf Atelier. Dat bleek een absoluut schot in de roos te zijn. Van de vriendelijke ontvangst, het gemak waarmee kleine aanpassingen mogelijk waren over de leuke locatie tot -uiteraard- het overheerlijke eten. Bijna 4 uur lang leefden wij op een zalig culinair eilandje, hoog boven het water van Amsterdam. De tafeltjes zaten tegen het einde van de avond een tikje dicht bij elkaar (vooral omdat het aan de overzijde een stuk rustiger en 'leger' was, vonden we dit een beetje gek), maar we waren omgeven door mensen die net als wij volop genoten van het heerlijke eten, dus écht problematisch kan je dat moeilijk noemen. Kortom, een heerlijke ontdekking die we met veel plezier doorgeven aan vrienden en kennissen.
Map All restaurants in Amsterdam
About Wolf Atelier
Cuisine: French
Chef Michael Wolf opens Wolf Studio
The highly motivated 31-year-old chef cook Michael Wolf (Oud Sluis ***, Vila Joya ** and Envy) will open officially on June 21, 2015 Atelier Wolf. He does this in a large glass area which rests on a railway bridge dating from 1920, located right next to Central Station of Amsterdam.
Why a 'Atelier'? Michael Wolf will challenge himself every day to create innovative dishes. He strives to surprise his guests again and again, to deliver the optimal dining experience.
Wolf Atelier is light and spacious. The monumental railway bridge has an industrial design and is equipped with 80 high glass windows. This workshop offers a 360 degree view of Amsterdam. Due to the large amount of plants and earth tones has something of an urban garden. The open kitchen and small chef's table ensures that Michael Wolf is in continuous contact with his guests.
The menu contains two main sections. In the 'Gallery' is a selection of Michael Wolf's current signature dishes such as lacquered pork belly with fried langoustines, carrot cream and a sauce of spices. " In the 'Atelier' he experiments, innovates and tests dishes out. After feedback from guests the best dishes remain. These will then be included in the "Gallery".
Michael Wolf; "This workshop is tough and nice metropolitan, the perfect setting to look for perfection. Really everything must be right. Not only is the food and wine, including the ambiance, the music, the service and the cocktails, each telling its own story. I cannot judge whether I have ask too much of myself and my team. All I know is that I dreamed of this moment since I was fifteen to and cannot wait to get started!