Thais Restaurant NaangNuan
Voortreffelijk 5-gangen diner € 34,95 € 14,95
Reserveer een tafelJe kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Voortreffelijk 5-gangen diner
€ 34,95
€ 14,95
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Thais Restaurant NaangNuan Via Grande met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gall en Gall Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 14,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 34,95. Zie ook de voorwaarden.
Reserveer een tafel Reserveer een tafelWat 40 mensen zeggen over Thais Restaurant NaangNuan
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Waardeloos, stond echt voor schut tegenover de kennis die ik mee uit eten wou nemen.
Voor niks er naar toe gereden en zo snel niet wat anders gevonden.
Heerlijk eten en hele vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
Heerlijk gegeten en leuke, goede bediening. Heerijk al die verschillende gerechten van het 5-gangendiner. En ze hebben echte aandacht voor de gasten!
Erg lekker gegeten in een leuk straatje in Monnickendam. Vijf gangen diner voor een zeer redelijke prijs. Wel wat eenvoudig restaurant (maar dat zijn vaak de beste) en een hele gezellige gastheer (Richard). Voor herhaling vatbaar.
Lekker en gezellig gegeten. Vriendelijke bediening.
Plattegrond Alle restaurants in Monnickendam e.o.
Over Thais Restaurant NaangNuan
Keuken: Thais
Thais Restaurant NaangNuan serveert authetieke Thaise gerechten. De koks zijn allen afkomstig uit Thailand waar zij het vak van koken geleerd hebben.
De gerechten op de menukaart worden vers bereid.