Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Overheerlijk 3-gangen diner
€ 35,-
€ 15,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gall en Gall Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 15,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 35,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 91 mensen zeggen over Brasserie ZiN
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben een hele gezellige avond gehad, heerlijk gegeten, leuk personeel en een fijne locatie.
Lobster bisque soup of the day wasn't good. Overly salty and no lobster...a few pieces of imitation crab and mostly salty broth. Main course was cod - that was good. Dessert was cheesecake - average at best
Thank you for your feedback
Het is een gezellige locatie met goede kwaliteit eten. Bediening erg attent en vriendelijk
Dank u wel, graag gedaan
Heerlijk genoten van het keuzemenu en voortreffelijke sauvignon blanc. Zeer zeker een aanrader.
Dank u wel.
Wij hadden de saté besteld. Die van mij was taai, van mijn man een stuk geproefd en die was wel mals. Dus aangegeven dat de mijne erg taai was en het werd gelijk weggehaald en een nieuwe gebakken. Die was erg lekker. Excuses gekregen en wel 3 x gevraagd of alles in orde was. Voor de rest was er een gezellige sfeer met leuke muziek op de achtergrond.
Dank u wel.
Plattegrond Alle restaurants in Zandvoort e.o.
Over Brasserie ZiN
Keuken: Mediterraans, Frans
Brasserie ZiN in Zandvoort is een sfeervol en trendy restaurant, waar modern en klassiek heerlijk blenden. Zij beschouwen creativiteit, passie en traditie als de meest waardevolle ingrediënten voor een prachtige culinaire ervaring. Het restaurant baseert zijn keuken op de Frans Mediterraanse gastronomie met een bourgondische twist. Samen met de gastvrijheid en persoonlijke benadering, zorgt het restaurant ervoor dat jouw avond compleet is.
Het accent van de chef ligt op het gebruik van verse producten. De chef creëert verrassende smaken op basis van traditionele receptuur met een eigentijdse touch.
Graag gedaan