Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Overheerlijk 4-gangen Chef's diner
€ 56,50
€ 36,50
Let op! Bij dit restaurant ontvangen ALLE gasten van de reservering maar liefst 30% korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening.
Gelegen in het prachtige centrum van Nijmegen is Gaspár Bistro. Gaspár Bistro is een moderne toegankelijke bistro waar kwalitatief hoogwaardige producten en een creatieve bereidingswijze de kenmerken van de keuken zijn. De kaart wordt gestuurd door de verschillende jaargetijden en is toegankelijk voor zowel vlees-, vis-, als groenteliefhebbers. Laat je vooral inspireren door de doordachte wijnkaart.
Gaspár Bistro serveert een fantastische Overheerlijk 4-gangen Chef's diner voor slechts € 36,50 en bezorgt je daarmee een heerlijke avond vol creativiteit, volle smaken en vakkennis.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen. Het is niet nodig om de Dinercheque bij het restaurant in te leveren.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gall en Gall Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 36,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 56,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 133 mensen zeggen over Gaspár Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Restaurantweek is er mijns inziens voor bedoeld om je restaurant te promoten met het type en de stijl keuken die je voert, maar ook je service en die is belangrijk op het moment dat men kan kiezen uit een groot scala van restaurants, want uiteindelijk wil je goed uit de verf komen. Ik beoordeel daarom de keuken in d...
Lees hele reviewRestaurantweek is er mijns inziens voor bedoeld om je restaurant te promoten met het type en de stijl keuken die je voert, maar ook je service en die is belangrijk op het moment dat men kan kiezen uit een groot scala van restaurants, want uiteindelijk wil je goed uit de verf komen. Ik beoordeel daarom de keuken in dit geval los van de service. De keuken presenteerde mooie verfijnde gerechten, misschien in de eerste twee gerechtjes ietwat veel knoflook, maar dat te zijde. Vooral de ceviche van vis erg mooi en zo ook het tussengerecht met groene asperges. Het hoofdgerecht dat begon de discussie ook met de service. Eend is niet een product waar iedereen als een blok voor valt, dus (als tip) zorg voor een goed alternatief en bied hierin een keuze, stem dit vooraf met de keuken af, welke alternatieven er zijn in geval dat... dan geeft het niet de ongemakkelijke situatie die wij hadden. Enkel een vegetarisch hoofdgerecht bieden terwijl het tussen gerecht ook vegetarisch is vind ik dan wat kort door de bocht, datzelfde geldt voor de bouillabaisse (wat ook weer iets specifieks is). Verder heerst er een fijne sfeer.
Lekker gegeten
Goede porties met verassende ingrediënten.
Te veel garnituur met te weinig als zodanig herkenbare stukjes vis of vlees. Magere glazen wijn. Te duur voor het gebodene.
Heerlijk verrassingsmenu met gevarieerde gangen! Er werd rekening gehouden met onze wensen, heel fijn. Zeer vriendelijke bediening en gezellige sfeer. De verwarming had iets hoger mogen staan.. Verder zijn we zeker enthousiast, wij komen graag terug!
Heerlijk.
Plattegrond Alle restaurants in Nijmegen e.o.
Over Gaspár Bistro
Keuken: Frans
Kasper van Schaeren heeft zijn sporen als chef kok de afgelopen jaren ruim verdiend. Eerst bij Hobbema, vervolgens bij Notting Hill. In zijn splinternieuwe restaurant Gaspár bistro combineert hij het beste dat beide eetgelegenheden boden. Zowel het interieur als de menukaart zijn te omschrijven als no nonsense en tijdloos. “Bij mij geen modieuze concepten of thema’s om me te onderscheiden, maar ‘what you see, is what you get’”, aldus Kasper. De producten komen zoveel mogelijk uit de regio en de kaart wisselt maandelijks, dus schuif vooral regelmatig aan! Bij Gaspár bistro kun je niet reserveren, wél genieten van kwalitatief hoogstaande gerechten en bijpassende wijnen.